Modulul 4: Programarea ASP.NET MVC 4 incepe pe 17 ianuarie

Modulul 4: Programarea ASP.NET MVC 4 – primul curs de ASP.NET MVC parcurs pe indelete in perioada 17 ianuarie – 26 martie 2017.

CINE AR TREBUI SA PARTICIPE?

Modulul 4: Programarea ASP.NET MVC 4– persoane care au absolvit Modulele 1, 2 si 3: Invata sa gandesti ca un programator, Webul este viitorul si Programeaza inteligent aplicatii complexe;

– persoane care cunosc C# si SQL Server la un nivel basic si vor sa invete sa scrie aplicatii web folosind ASP.NET MVC, Entity Framework, C# si SQL Server.

In modulul 4: Programarea ASP.NET MVC 4 vom pune cap la cap informatiile din primele 3 module si le vom folosi in procesul de creare a unei aplicatii folosind arhitectura client server.

 

MODULUL ESTE STRUCTURAT IN 3 CAPITOLE MARI:

1. Entity Framework si Lambda Expression – un set de instrumente prin intermediul carora comunicam intr-un mod simplificat si unitar cu bazele de date.

2. ASP.NET MVC este framework-ul de la Microsoft care a revolutionat modul in care se fac site-urile folosind limbajul C#, fie ca vorbim despre o lista de abonati la un blog, clientii unei firme, datele de logare pentru un site.

3. ASP.NET API – este o extensie a ASP.NET MVC care in loc sa genereze pagini web, returneaza setul de date cerut sub forma unui JSON sau XML, astfel incat orice alt tip de aplicatie: aplicatie desktop, aplicatie mobile sau site-uri web SPA (Single Page Aplication) sa poata folosi foarte usor aceste date.

CE PRIMESTI, CONCRET, LA ACEST MODUL?

In modulul 4: Programarea ASP.NET MVC 4 vom realiza o aplicatie web (gestiunea clientilor, gestiunea cartilor imprumutate prietenilor, gestiunea pozelor, etc) folosind C#, ASP.NET MVC si SQL Server. Pentru a reusi sa facem toate acestea vom invata multe concepte noi printre care:
* stiu ca nu o sa intelegi toate notiunile de mai jos, dar cu siguranta la finalul cursului vei sti sa le folosesti
– Review SQL Server;
– Review OOP;
– Review JavaScript;
– Entity Framework;
– Lamba Expression;
– ASP.NET MVC;
– Razor;
– ASP.NET API;

DETALII LOGISTICE:

Modulul 4: Programarea ASP.NET MVC 4 este compus din 18 Laboratoare, doua “Day of code” (doua zile in care ne vom intalni si vom lucra la site-urile noastre de dimineata pana seara) si intalniri cu programatori si persoane de HR pentru a discuta despre provocarile unui programator in devenire.

Cursul se va tine in fiecare MARTI si JOI, de la 18:30 la 20:30, in spatele Promenada MALL, intr-o sala de curs de la Rinf(www.rinf.ro): https://goo.gl/maps/BmJxvQP7aBm

Cursul va fi sustinut de Ovidiu Rudi: https://ro.linkedin.com/in/ovidiurudi trainer in programare din 2011.
Cursul va avea 8-12 cursanti, pentru a avea timp de lucru cu fiecare.

Ofer o bursa 100% gratuita pentru o persoana motivata si lipsita de posibilitati financiare, detalii in privat.

Investitia necesara pentru acest modul este de 1500 de lei, pentru elevi si studenti discount 30%. Putem discuta si de alte discounturi/bartere in privat.

Inscrierile se fac pe evenimentul de pe facebook sau pe ovidiu.rudi@gmail.com sau la 0720645507.

Vino la curs si dezvolta-ti skillurile de programator!