Pregătește-te în timpul liber pentru jobul de programator!

În ultimii ani, am văzut o serie de schimbări pe piața joburilor din România și nu numai. Am văzut cum anumite industrii și-au redus semnificativ numărul de angajați, iar cum altele s-au dezvoltat foarte mult datorită faptului că au știut să își scaleze modelul de business. Printre industriile care se dezvoltă văzând cu ochii, se numără și domeniul IT. Nu mai este un secret pentru nimeni, cât de “râvniți” sunt programatorii și cât de importanți sunt în cadrul unei companii.

Pregateste-te in timpul liber pentru jobul de programator Noi, la invatamprogramare.ro, te ajutăm și învătăm cum să gândești și să câștigi ca un programator. Și nu ai nevoie să îți iei zile libere, concediu sau să spui stop activităților tale zilnice. În timpul liber, după job sau școală, te învățăm cum să construiești limbaje de programare și te direcționăm să îți schimbi cariera. Nu te trimitem inapoi la școală sau la bibliotecă, ci te învățăm logic și pas cu pas ce înseamnă programarea.

Suntem flexibili și ne adaptăm programului tău zilnic, așa că te așteptăm de 2 ori pe săptămână (luni si miercuri sau marți și joi) să te învățăm să gândești logic, să dezvolți programe, site-uri, aplicații web/mobile și să faci pasul pentru o carieră de programator.

Iată doar o parte dintre avantajele unui job în programare:        

    1. Mereu vei avea job

Programatorii sunt cei mai căutați angajați, iar de multe ori, pentru anumite nișe se face headhunting, iar oamenii sunt ofertați săptămânal. Dezvoltarea tehnologică accelerată face ca piața de programatori să devină din ce în ce mai mică comparativ cu nivelul de dezvoltare.

  1. Salariu și pachet de beneficii atragător

Domeniile tehnice s-au bucurat întotdeauna de beneficii salariale foarte bune. Un programator entry-level se va putea diferenția din punct de vedere salarial de un angajat entry-level din zona de banking, producție sau telecom.

  1. Carieră internațională și posibilitatea de a lucra pe proiecte de amploare

Programarea este un limbaj universal, ceea ce iti permite oportunitatea de a lucra pe proiecte internaționale de amploare. Totodată, acest lucru poate constitui un avantaj dacă vei dori să îți găsești un job într-o altă țară. De asemenea, poți opta și pentru freelancing, având ocazia să îți realizezi propriul program și să alegi job-urile pentru care vrei să lucrezi.

În timpul liber, investind în tine și acumulând noi cunoștinte îți poți schimba viitorul, cariera și perspectiva salarială. Ai nevoie doar de dorința de a avea un viitor mai bun, fără griji. Dedică-ți timp pentru a schimba ceva și a face primii pașii către noua ta carieră, în programare.

Te așteptăm!

Citește mai multe despre ofera de cursuri aici.

Pentru mai multe informații, ne poți scrie pe Facebook sau la adresa ovidiu.rudi@gmail.com