DevTalksJunior 2018

Specialiști de la London Stock Exchange Group, Ubisoft, Google și GoPro vin să întâlnească următoarea generație de profesioniști IT din România. DevTalksJunior – 22 noiembrie 2018, Cinema City, AFI Palace Cotroceni

2018 pe 22 noiembrie, pasionații de tehnologie cu până la 5 ani experință sunt asteptați la o nouă ediție DevTalksJunior, cel mai mare eveniment internațional IT&C ce va avea loc anul acesta la Cinema City, în AFI Palace Cotroceni.

Organizat sub umbrela DevTalks, cea mai mare expo-conferință dedicată developerilor din România, DevTalksJunior reprezintă o nouă abordare care își propune să aducă împreună 400 de participanți cu până la 5 ani experiență în domeniul IT, speakeri locali și internaționali și companii de renume din industrie.

La cea de-a treia ediție, DevTalksJunior creează o nouă experiență pentru comunitatea tinerilor profesioniști din domeniul IT printr-un cadru relaxat, într-o atmosferă de cinema, oferind sesiuni de conținut și interacțiuni informale cu lideri și specialiști din industrie.

Un alt element de noutate la această ediție este reprezentat de agenda evenimentului care propune 5 conferințe organizate simultan în jurul celor mai dorite subiecte ale momentului precum Digital Transformation, Emerging Technologies, Security, Testing, Java, Gaming, Mobile și Career & Entrepreneurial Talks. Astfel, timp de o zi, participanții vor putea lua parte la prezentări tehnice, vor putea afla mai multe despre cele mai dorite trenduri din industrie prin exemple, studii de caz și instrumente noi, dar vor descoperi și sfaturi practice și perspective noi din experiența profesioniștilor IT prezenți la eveniment.Ovidiu RUDI, Trainer - Invatam Programare, Speaker DevTalksJunior 2018

Peste 30 de speakeri locali și internaționali din Marea Britanie, Polonia, Germania, Olanda, vor contribui la crearea experienței de învățare din cadrul DevTalksJunior. Astfel, participanții vor putea întâlni specialiști de la companii internaționale precum Thoughtworks, Luminis sau Techland, dar și profesioniști locali din cadrul London Stock Exchange Group, Ubisoft, P&G, Academia Testării, Google, Invatam Programare sau GoPro. Printre invitații de la această ediție se numără:

 • Mihai Dragomirescu – Development Team Lead, London Stock Exchange Group
 • Raj Hora – BSL Innovation Labs Manager, London Stock Exchange Group
 • Aurelian Scarlat – Development Team Lead, Ubisoft
 • Dan Oroș – Romanian Marketing Manager, Google
 • Oliver Gibson – Product & Strategy Consultant, ThoughtWorks
 • Daniel Chivescu – Automated Testing Engineer, GoPro
 • Sander Mak – Fellow, Software Architect, Luminis
 • Ovidiu Rudi – Trainer, Invatam Programare

Companiile care susțin următoarea generație de profesioniști IT&C la această ediție sunt London Stock Exchange Group, Ubisoft, P&G, Academia Testării și Team Extension.

Participarea la eveniment este gratuită, pe baza înregistrărilor pe site-ul evenimentului www.devtalks.ro/devtalksjr/ până pe 20 noiembrie 2018.

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 11 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum:

 • hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare;
 • Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, care are loc de două ori pe an, în București și Timișoara;
 • DevTalks, eveniment care reunește 1.000 de profesioniști IT pasionați de web, online, Cloud computing și Big Data;
 • Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 300 de tineri români;
 • Studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzător instrument de pe piață, care măsoară gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia.