Cine e Ovidiu RUDI?

Sunt Ovidiu RUDI, Trainer din 2011 si am peste 11 ani de cand lucrez ca programator. In 11 ani am avut ocazia sa experimentez dezvoltarea software cu mai multe limbaje de programare. Dintre acestea cele mai cunoscute sunt: C#, Delphi, C, C++, JavaScript, VB.NET folosind baze de date: SQL Server si Oracle. Folosind limbajele mai sus mentionate am realizat software in diferite domenii: interactive kiosks (McDonalds, KFC), click and colect (Carrefour, ASDA), banking (ING, BCR), linii de productie otel (Acroni, MMK-Atakas), ERP medical si CRM in advertising.

Pe langa toate acestea am avut ocazia sa recrutez colegi cu diferite nivele de cunostinte (juniori, middle, seniori). Dar nici trainingurile nu au fost un domeniu strain mie. Primul training l-am tinut in 2011. De atunci am acumulat peste 600 de ore de livrat training si peste 500 de ore de creare de continut pentru traininguri.

Cum am inceput sa tin traininguri?

Prima data am experimentat rolul de trainer in anul 2011. In cadrul companiei Acrelec Software (pe atunci se numea Kpos Software) am tinut un training de migrare de la limbajul de programare Delphi la limbajul de programare C#.

Apoi am experimentat rolul de mentor-trainer in cadul HTSS (parte a grupului AD Pharma-Sensilblue) cu doi studenti care au intrat intr-un program de internship inca de la inceputul anului 2 de facultate. Aici focusul a fost invatarea ASP.NET MVC si DevExpress.

Tot ca trainer am organizat un curs de programare pentru recuiterii IT din Rinf. Aici am primit un feedback foarte bun care m-a determinat sa duc pasiunea mea de a-i invata pe ceilalti programare la un alt nivel. Am inceput sa studiez in mod activ ce inseamna sa fii trainer si metode si tehnici de predare. Apoi am inceput sa lucrez la cursurile pe care le livrez la InvatamProgramare.Ro.

Pe unde am mai tinut traininguri?

De atunci am tinut traininguri pe programare la ING, Universitatea Alternativa, Fastrackkids Pipera, Universitatea de Arhitectura si urbanism “Ion Mincu”, etc

Daca ai o intrebare pentru mine ma gasesti la ovidiu.rudi@gmail.com

(Visited 195 times, 1 visits today)